Oudleerlingendag 18 november 2017
reünie Sint-Jan Berchmans - Sint-Vincentius Welkom op 1 september 2017

Op vrijdag 1 september zetten 156 nieuwe leerlingen in het eerste jaar hun eerste stappen in onze middenschool. In het college maakten 100 derdejaars kennis met hun nieuwe schoolomgeving.

6WB - 1976

6WB - 1979

Op zaterdag 18 november 2017 organiseert de oud-leerlingenbond van uw geliefde college of klooster van weleer een grote reünie. Onze concrete plannen houden we nog eventjes geheim, maar we willen u alvast vragen om deze datum met stip aan te duiden in uw agenda!

Als smaakmaker gaan we even terug in de tijd. Hierboven ziet u al 2 foto’s uit de oude doos, die wij ontvingen van oud-leerlingen. Surf naar onze facebookpagina Sint-Jan Berchmans Avelgem en post uw klasfoto gerust op onze facebook. Ga op zoek naar je klasgenoten van weleer en prik samen met hen de datum van de oud-leerlingendag alvast in je agenda.

Deze bijeenkomst is bovendien de uitgelezen kans om u van uw zonden te ontdoen: kruip in uw pen en stuur ons verrassende, onthullende of beschamende anekdotes van tijdens uw collegetijd. Wij verwachten uw sappige verhalen op 145jaarcollege@gmail.com.

Alvast bedankt in de hoop mekaar te ontmoeten op 18 november!

Eerste jaars - middenchool

Derdejaars - college

resized_DSC_0483.jpg resized_DSC_0922.jpg